Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

No-No’s ruimteavontuur (3+)

3+
BE/FR 2022, 0u47
Regie: Washim Boutaleb Joutei
Animatie
Nederlands gesproken

CUBO
No-No's ruimteavontuur

3, 2, 1… klaar om op te stijgen! In dit fantasierijke avontuur van Belgische bodem belanden No-No en zijn eigenaardige vriendjes op een onbekende planeet. Ze beleven er de mafste dingen en maken zelfs een nieuwe vriend: het groene mannetje Croak! Het kleurrijke 3D van de stopmotion klei-animatie zit vol humor voor kinderen én volwassenen. Het eenvoudige verhaal over interplanetaire vriendschap kan alle leeftijden bekoren. We combineren dit ruimteavontuur met enkele korte No-No-afleveringen tot een grenzeloos plezierige compilatie.

Knotsgekke 3D-animatie voor de kleinste kijkertjes en humoristische referenties voor hun ouders in een avontuurlijk verhaal voor iedereen! Met onder andere de bekende stemacteurs Gene Thomas, Tom Audenaert en Dominique Van Malder.

Zit je niet graag stil in de cinema? Dan is de belevingsvertoning iets voor jou. Bewegen en geluid maken toegelaten!
Voor de film warmen we onze filmspieren op. We springen rond als popcorn en snurken om ter luidst. Tijdens de film spelen we Bingo. Zie je hetzelfde op het filmscherm als op je bingokaart? Plak dan een sticker op je kaart! Maak mee geluid en ren en dans met de figuren uit de film. Krijg jij jouw kaart vol? Roep jij als eerste ‘Bingo’?

Play dates

  1. * betekent laatste vertoning.

  • No-No's ruimteavontuur

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda