Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

The Lord of the Rings: The Two Towers

US 2002, 3u40
Regie: Peter Jackson
Fantasy
Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld
EXTENDED EDITION

Tags: #
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Angst
CUBO

Het reisgenootschap is uit elkaar gevallen. De vrienden Frodo en Sam wacht de onmogelijke taak onbeschermd en ongezien naar Mordor te komen en daar de Ring te vernietigen. Naarmate zij dichter bij de Doemberg komen, waar de Ring ooit werd gesmeed, wordt de reis zwaarder en de Ring voor Frodo steeds moeilijker te weerstaan. Zij krijgen tijdens hun queeste echter onverwacht hulp van de minst waarschijnlijke persoon. Samen met deze nieuwe medestander gaan zij de strijd aan met de duistere Sauron, die een onzalig verbond heeft gesloten met de boosaardige tovenaar Saruman.

Geniet van meer dan 11 uur film in deze ‘extended edition’ marathon van The Lord of the Rings! Jullie krijgen maar liefst 144 minuten meer beeldmateriaal dan de oorspronkelijke bioscoopversies!

Durf jij deze all-nighter aan? Combipas voor €25, drankjes en hapjes de hele nacht verkrijgbaar voor een klein prijsje. Zin om maar 1 of 2 films mee te pikken? Kies dan voor het standaardtarief. De eerste film ‘The Fellowship of The Ring’ vind je hier. ‘Return of the King’ vind je hier.
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring  (3u30) | 20:15 – 23:45
PAUZE
The Lord of the Rings: The Two Towers (3u40) | 00:15 – 04:00
PAUZE
The Lord of the Rings: The Return of the King (4u10) | 04:30 – 08:40

Play dates

  • Lord of the Rings: The Two Towers

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda