Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Jumanji (10+)

10+
US 1995, 1u44
Regie: Joe Johnston
Avontuur, klassieker
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst
CUBO
Jumanji

De jonge Alan Parish wordt in 1969 in het magische bordspel Jumanji gezogen waar hij blijft vastzitten tot hij het spel wint. Onmogelijk op z’n eentje! Tot 26 jaar later de weeskinderen Judy en Peter de speldoos onder het stof vandaan halen. Wanneer ook zij beginnen spelen, laten ze angstaanjagende vleesetende planten, woeste olifanten en neushoorns, gigantische spinnen en een krankzinnige jager los op het dorp waar ze wonen. Kunnen ze Jumanji ooit uitspelen en de chaos weer tot bedaren brengen?

Deze fantasy-klassieker met Robin Williams joeg kinderen 27 jaar geleden de (plezierige) stuipen op het lijf. Het jungle-avontuur doorstond moeiteloos de tand des tijds en kreeg een animatieserie en twee vervolgfilms met Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Maar wie durft het opwindende origineel op het grote scherm te gaan bekijken?

Zit je niet graag stil in de cinema? Dan is de belevingsvertoning iets voor jou. Bewegen en geluid maken toegelaten!
Tijdens deze belevingsvertoning spelen we Bingo. Zie je hetzelfde op het filmscherm als op je bingokaart? Plak dan een sticker op je kaart! Moedig de acteurs aan, zoek de filmquotes en tel hoeveel keer personages met dobbelstenen gooien. Krijg jij jouw kaart vol?

Speeldata

  1. * betekent laatste vertoning.

  • Jumanji

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda