Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Leg BUDA onder de kerstboom

CUBO abonnement

Monopoly Kortrijk

Monopoly Kortrijk

Elk jaar neem je je voor om vroeger te starten met het kopen van je kerstcadeaus en elk jaar moet je toch op het laatste nippertje nog iets zoeken. We kennen het en presenteren je daarom graag onze BUDA cadeautips.

CUBO

Vergelijk CUBO een beetje met Netflix en Spotify, maar dan live. Voor €20 per maand heb je toegang tot het podium- en filmaanbod georganiseerd door kunstencentrum BUDA en Schouwburg Kortrijk. CUBO is een uniek abonnement en een primeur voor Vlaanderen! Daarenboven ondersteun je met dit cadeau creatieve cultuurprojecten in Kortrijk.

Je geeft een waardebon van 6 maanden cadeau. Bestellen doe je via onze partner Schouwburg Kortrijk. Na de betaling krijg je de waardebon meteen in je mailbox. De ontvanger kiest zelf wanneer de bon wordt geactiveerd. Je kan de cadeaubon ook ophalen in Ticketservice Kortrijk tijdens de openingsuren.

Monopoly Kortrijk

Voor de competitiebeesten raden we de speciale editie Monopoly Kortrijk aan. Bezoek het Buda-eiland, koop kunstencentrum BUDA, bouw een hotel op de Oude Leieboorden, laat je geld rollen in K in Kortrijk of trakteer je vrienden tijdens de Sinksenfeesten. Deze Monopoly-editie neemt je mee naar al het moois dat Kortrijk te bieden heeft.

Het gezelschapsspel is aan de filmkassa te koop voor €39,95. Deze kan niet worden opgestuurd.

Cadeaubon

Ideaal voor als je op zoek bent naar een klein cadeautje voor die Secret Santa met vrienden of familie! Voor €10 schenk je iemand een avond cinemaplezier. Voor 65+ heb je al een cadeaubon voor €8 en voor kinderfilms en personen jonger dan 26 is het slechts €6.

Een cadeaubon kan je kopen aan de filmkassa of in onze kantoren in BK6 (enkel tijdens openingsuren). Wij voorzien een mooie envelop gemaakt van oude filmposters.

Tienbeurtenkaart

Mag het al eens wat meer zijn? Ga dan voor een 10-beurtenkaart van €80.

Een tienbeurtenkaart kan je kopen aan de filmkassa of in onze kantoren in BK6 (enkel tijdens openingsuren). Wij voorzien een mooie envelop gemaakt van oude filmposters.

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda