Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Local Heroes

Local heroes

Professionele, effectieve én betaalbare schermpubliciteit in Budascoop

Jouw spot op het grote doek?

Het kan! Kunstencentrum BUDA zorgt er voor dat jouw zaak of onderneming op het grote doek komt van de succesvolle stadscinema Budascoop. Dankzij een unieke samenwerking met het lokale video- en TV-productiehuis Chemisch Circus, kunnen wij je voor een erg scherpe prijs een professionele reclamespot aanbieden.

Reclameblok in Primetime

BUDA garandeert een maximale visibiliteit door het reclameblok Local Heroes uit te zenden, net vóór de hoofdfilm start. Met andere woorden: Local Heroes wordt in ‘primetime’ uitgezonden in de 3 filmzalen van Budascoop bij alle filmvertoningen (m.u.v. school- en kinderfilms).

Impact verzekerd

Adverteren op het grote scherm in de bioscoop staat garant voor impact. Je reclamespot wordt met de grootste aandacht bekeken door mensen op zoek naar kwaliteit, de mindset van de kijker is open en positief, de omstandigheden qua geluid en beeld zijn perfect en… de videospot valt niet door te spoelen.

Een jaar lang in beeld

Je stapt in voor 1 jaar en komt dus ook een jaar lang in beeld. Je logospot (ca 4 seconden) speelt 11 maanden lang (gratis!) voor elke film. Met je focusspot (ca 35 seconden) komt je zaak veel langer in beeld. Dat is je focusmaand. Die kies je zelf. En enkel die focusmaand betaal je. Per kijker die jouw spot ziet. Je betaalt dus geen vaste fee en je hebt geen grote kosten als een film het niet goed blijkt te doen. BUDA was de eerste in Vlaanderen om deze ‘kost per view’ in te voeren.

Getuigenis

Peter Vanwynsberghe van raamdecorateur Renatex: “Voor ons is ‘Local Heroes’ een concept dat écht werkt. We zijn er heel tevreden over. Het gaat om mooie publiciteit die regelmatig terugkomt bij een gericht doelpubliek. Wij voelen telkens weer een goeie respons. Mensen komen geregeld binnen met de melding dat ze ons ontdekt hebben via Local Heroes. Wij geloven in deze formule en laten onze videospot nu al verschillende jaren met veel overtuiging hernemen.” Naast Renatex groeit het aantal regelmatige klanten: Juwelen Nys, De Nachtwacht, Alaska Group, Kaffee Damast, Elektro Taelman…

Overtuig jezelf

Bekijk hier een reclameblok van ‘Local Heroes’ als voorbeeld. Ontdek de logospots van Dirkjan, Zonder Meer, Nys, Kaffee Damast en Puur Advocatuur. En bekijk de focusspots van De Nachtwacht en Renatex.

Meer weten?

Neem contact op met Paul Christiaens
Paulchristiaens@telenet.be
0496 269 069

Het filmprogramma bekijken?

cinema

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda