Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Anna Franziska Jäger (BE)

Anna Franziska Jäger (BE): Bartlebabe

Bartlebabe is de derde voorstelling van Anna Franziska Jäger en Nathan Ooms. De voorstelling neemt de novelle Bartleby the scrivener (1853) van de Amerikaanse schrijver Hermen Melville als uitgangspunt om te kijken naar een wereld die getekend lijkt door een doorgedreven digitalisering en de daarmee gepaard gaande rationalisering van ons bestaan. Wat betekenen deze evoluties voor de notie van subjectiviteit en wat is hun invloed op menselijke relaties?

Bartlebabe wordt een hedendaags saterspel getekend door het verlangen ruimte te geven aan het onvoorspelbare en onwaarschijnlijke.

Anna Franziska Jäger (BE)

Anna Franziska Jäger (1996, Brussel) rondt momenteel haar master Drama af aan KASK School of Arts in Gent. Ze is actrice, performer en theatermaakster. Samen met Nathan Ooms maakte ze de voorstellingen As A Matter of Fiction (2018) en Some Things Last A Long Time (2019). In 2009 debuteerde ze voor film in My Queen Karo (2009) van Dorothée Van Den Berghe. In november 2019 was ze te zien in Cleo, het langspeeldebuut van Eva Cools.

In residentie

23 feb 2020 – 27 feb 2020
Budatoren

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda