Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Caroline Daish (AU/BE)

Caroline Daish (AU/BE): No Longer All Alone

Bij BUDA komt ze werken aan No Longer All Alone, een experimentele micro-opera in een omgeving vol stereofonische microfoons en draadloze koptelefoons.

De stereofonische opnames zorgen voor een 3D-geluid dat voor het publiek voelt als ondergedompeld worden in een real-time film. Ze werkt hiervoor samen met muzikant en componist Sigrid Keunen, met wie ze live compositie en veldopnames wil combineren.

Caroline Daish (AU/BE)

De Australische Caroline Daish woont en werkt in Brussel. Ze behaalde haar diploma Arts Management aan de universiteit van Adelaide, werkte ze als regisseur en actrice met kunstenaars van over de hele wereld en was Associate Artistic Director van Restless Dance Theatre, een van de belangrijkste Australische dansgezelschappen voor mensen met en zonder beperking. Ondertussen strekt haar werkveld van theater over performance tot film. De laatste jaren ontwikkelde Caroline een specifieke interesse voor projecten rond stem of gehoor. Ze volgde de postmaster performance aan a.pass en won de Melbourne Underground Film Festival Award voor Best Actress 2014 voor The Dead Speak Back.

Ze werkte onlangs nog samen met o.a. Myriam Van Imschoot voor haar ‘radiovoorstelling’ What Nature Says (made @ Buda), fungeerde als ‘levend boek’ in Mette Edvardsens Time fell asleep in the afternoon sun en speelde in de laatste film van Sarah & Charles A day will come my future will be your past.

In residentie

24 jan 2016 – 06 feb 2016
Budatoren

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda