Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Bruno Freire (BR)

Diptyque – Matamatá & La vie n’est pas utile (ou c’est comme ça)

Diptyque is een werk dat zich ontvouwt in twee choreografische objecten die elkaar aanvullen en complexeren, als twee beelden naast elkaar. Enerzijds het trio: Matamatá; anderzijds de gedanste conferentie La vie n’est pas utile (ou c’est comme ça).

Meer info

Bruno Freire (BR)

Bruno Freire is een vader en een choreografisch kunstenaar uit São Paul die momenteel in Brussel woont en hardnekkig op zoek blijft naar het wonderbaarlijke. De laatste tijd schrijft hij met beweging en licht (‘choreo/foto/grafie’). Van 2004 tot 2009 studeerde hij dans en performance aan PUC-SP, daarna behaalde hij een master in communicatie en semiotiek aan dezelfde universiteit in São Paulo. Een jaar later voltooide hij een professionele master in choreografische studies aan ex.e.r.ce in Montpellier. De afgelopen jaren danste hij met/voor choreografen als Mette Ingvartsen, Radouan Mriziga en Cristian Duarte.

In residentie

15 mei 2023 – 26 mei 2023
Budatoren

On tour

02 jun 2023 – 16 nov 2023
Rencontres chorégraphiques de Seine-Saint-Denis (Jardin de la Dynamo, Pantin-FR) | La Balsamine, Bruxelles-BE | La Raffinerie, Charleroi Danse, Bruxelles-BE

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda