Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Federico Protto (UY) & Myriam Van Imschoot (BE)

High as a Kite

High as a Kite

‘High as a Kite’ is een project op initiatief om de vocale en luistervaardigheid van en met kinderen te onderzoeken en te stimuleren. Het onderzoek omvat een verscheidenheid aan ervaringen, inspirerende bezoeken en een zelfverzonnen raamwerk van referenties die voortkomen uit hun praktijken in geluid, muziek en textiel. Tijdens een reeks residenties in Netwerk Aalst, Art Space Buda, Compass, etc, ontwikkelen ze modulaire ideeën, die later in 2022 zullen leiden tot de workshopformats en andere interacties die ze graag op gang brengen. In hun residentie in Kortrijk Buda werken Federico en Myriam met luisteren, beweging en textiel.

Federico Protto (UY) & Myriam Van Imschoot (BE)

Federico Protto is onlangs afgestudeerd aan a.pass in Brussel. Zijn artistieke praktijk ontvouwt zich langs en over performance, muziek, kostuum en mode, en artistiek onderzoek.

Myriam Van Imschoot is een performance- en stemkunstenaar die werkt met polyfonie en beschikbare muziek vanuit een radicale openheid voor wat ons omringt. Ze volgt momenteel een Deep Listening training en beoefent inclusieve methodes binnen verschillende contexten van creatie.

In residentie

23 mei 2022 – 29 mei 2022
Budatoren

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda