Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Jaha Koo (KR/BE/NL)

Jaha Koo (KR/BE/NL): The History of Korean Western Theatre (working title)

Jaha Koo start in BUDA zijn onderzoek naar zijn nieuwe voorstelling The History of Korean Western Theatre (werktitel). The History of Korean Western Theatre is het sluitstuk van zijn Hamartia Trilogie. De trilogie focust op de onontkoombare invloed van het verleden op ons huidig leven. Het eerste deel Lolling and Rolling was in 2015 te zien, en Cuckoo ging in première op Steirischer Herbst Festival in 2017.

Dit laatste deel zal verder geproduceerd worden samen met CAMPO in december 2018 en gaat pas in de lente 2019 in première. Tijdens zijn residentie in BUDA zal hij het onderzoeksmateriaal verzamelen en diverse media onderzoeken.

Jaha Koo (KR/BE/NL)

De Zuid-Koreaanse theatermaker en muziekcomponist zijn werk varieert tussen multimedia en performance, die allen bestaan uit zijn eigen muziek, video, tekst en installatie. Zijn voorstellingen zijn vaak verweven met politieke, geschiedenis en persoonlijke kwesties. Hij behaalde een Master Theaterstudies aan de Koreaanse kunstuniversiteit en studeerde aan DasArts (MA) in Amsterdam. 

www.gujaha.com

 

Photo: Choy Jongoh

In residentie

03 mrt 2019 – 15 mrt 2019
Budatoren

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda