Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Jija Sohn (JP) & Andrea Zavala (ES) & Lucy Wilke (DE) & Oneka von Schrader (AT)

Jija Sohn (JP) & Andrea Zavala (ES) & Lucy Wilke (DE) & Oneka von Schrader (AT): Lands of Concerts

Vier kunstenaars werken aan een voortdurende herformulering van de verhouding tussen lichaam en geest en proberen daarbij de gevestigde persoonlijke, culturele en theatrale codes en grenzen te doorbreken. Hoe kunnen we een diversiteit aan behoeften van verschillende lichaams- en geesttypen (leeftijd, kleur, geslacht, vermogen) integreren?

Jija Sohn (JP) & Andrea Zavala (ES) & Lucy Wilke (DE) & Oneka von Schrader (AT)

Jija Sohn, een Japans-Koreaanse performster en choreografe, studeerde toegepaste taalkunde in de Verenigde Staten voordat ze besloot haar focus te verleggen en zich te richten op de podiumkunsten. In 2015 studeerde ze af aan de School of New Dance Development (SNDO) in Amsterdam.

Andrea Zavala is choreografe, performer en beeldend kunstenaar, gevestigd tussen Amsterdam en Madrid. Haar praktijk ontvouwt zich op het snijvlak van dans, performance, beeldende kunst en theater.

Lucy Wilke is actrice, zangeres, auteur, illustrator en regisseur. Ze maakt kinderboeken, scenario's en regisseert kortfilms en toneelstukken. Overal in Duitsland treedt ze op met haar band blind&lame.

Oneka von Schrader is een Oostenrijkse performster en geluidskunstenaar, gevestigd in Amsterdam en Wenen.

In residentie

22 jan 2021 – 25 jan 2021
Budascoop

On tour

04 feb 2021 – 05 feb 2021
Bâtard Festival (online)

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda