Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Katerina Andreou (GR/FR)

Katerina Andreou (GR/FR): Zeppelin Bend

In haar onderzoek naar de vrije wil op het podium en het subjectieve karakter ervan, verkent Katerina verschillende lichaamspraktijken en probeert ze nieuwe vaardigheden te benaderen alsof er nieuwe technologieën zijn. Ze blijft leren om te blijven afleren.
Zeppelin Bend, die de naam draagt van een end-to-end verbindingsknoop die werd gebruikt om luchtschepen aan te meren, is een duo. Natali Mandila en Katerina Andreou stellen dansen, acties en geluiden samen die een hardcore discipline en psychedelische verbeelding vereisen. Terwijl ze op zoek zijn naar momenten van vrijheid, proberen ze de realiteit te behouden door zich te concentreren op hun lichaam.

Katerina Andreou (GR/FR)

Katerina Andreou is een Griekse danseres en choreografe die in Frankrijk woont. Ze creëerde de solo’s A kind of Fierce (2016), BSTRD (2018); het duet Zeppelin Bend (2020), met Natali Mandila; en de solo Mourn Baby Mourn (2022). Ze is geassocieerd artiest bij CCN Caen in Normandië voor de periode 2022-2025 en in het Master Programma EXERCE in CCN Montpellier.

In residentie

23 feb 2020 – 06 mrt 2020
Budascoop

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda