Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Léa Drouet (FR/BE)

Léa Drouet (FR/BE): Boundary Games

Ze werkt momenteel aan haar nieuwe voorstelling Boundary Games, die in première gaat tijdens kunstenfestivaldesarts 2018. Deze voorstelling biedt het publiek een ervaring in ruimte en geluid, door de samenstelling en ontleding van diverse sets door wijzigingen aan te brengen in situaties die gerelateerd zijn aan groepsdynamieken.

Léa Drouet (FR/BE)

Léa Drouet is een regisseuse met een diploma regie aan het Institut National Supérieur des Arts de la Scène de Bruxelles (I.N.S.A.S.), en woont en werkt in Brussel sinds 2010. Haar werk varieert tussen installatie, theater en performance. Ondanks de verschillende stijlen vloeit er een duidelijke interesse in bepaalde vragen doorheen haar werk. Wat is een groep? Wat is de esthetische waarde van deze diverse humane organisaties? Hoe kunnen we dit overbrengen naar de zintuigen, geluid, lichaam en materiaal? Hoe kunnen we deze esthetische ervaringen delen die de verschillende relaties vertalen? 
Ze is eveneens nauw betrokken bij de Brusselse alternatieve muziekscène en werkt dan ook samen met muzikanten. Ze werkt vaak samen met artiesten die meerdere disciplines combineren, zoals acteurs, dansers, performers, beeldend kunstenaars, schrijvers, enz.

In residentie

25 feb 2018 – 10 mrt 2018
Budascoop

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda