Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Compagnie Sexe & Consentement (FR)

Les Chanceu.se.x

Sexe & Consentement

In een wereld waar mensen een pandemie van apathie ervaren, ziet een jonge onderneemster als enige uitweg: orgasme-educatie op grote schaal veralgemenen. Ze zet haar financieel plan uit om haar baanbrekende leerinterfaces te financieren, op zoek naar plezier van internationale donoren en regeringen. Dit project bevindt zich in de eerste fase van zijn creatie.

Compagnie Sexe & Consentement (FR)

Compagnie Sexe & Consentement (Parijs):

Brenda Boote Bidal (AR)
Danser en choreograaf, na haar studies aan de UNA in Buenos Aires, behaalde ze in 2021 Dans en choreografische praktijken aan La Cambre Brussel. Ze heeft opgetreden voor Boris Charmatz Tempête en ze ontwikkelt momenteel een solo show gecoproduceerd door Charleroi Danse.

Ella Hamonic (FR)
Toneelschrijver en leerontwerper, afgestudeerd aan Sciences Po Lille (Frankrijk). Ze heeft haar onderzoek over de toekomst van pedagogie gecommuniceerd in verschillende internationale conferenties aan MIT en Columbia University. Momenteel volgt ze een opleiding creatief schrijven aan Paris 8 en is ze medeoprichtster van Sexe & Consentement. Ze documenteert de toekomst van seksuele opvoeding.

Clotilde Meeroff (AR/BE)
Acteur en regisseur, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Luik in theater (ESACT), presenteerde ze Nour, een theaterbewerking van de roman L’Ampleur du saccage van Kaoutar Harchi. Ze is medeoprichtster van Marea Association, gewijd aan de verspreiding van genderperspectieven door middel van kunst, cultuur en onderwijs in Buenos Aires.

website

In residentie

21 feb 2022 – 04 mrt 2022
Budascoop

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda