Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Cuqui Jerez (ES)

Magical and Elastic

cuqui jerez

Magical and Elastic is een performatief project van Cuqui Jerez gemaakt in samenwerking met Óscar Bueno (muzikant en performance kunstenaar), Javi Cruz (beeldend en performance kunstenaar), Cecile Brousse (danser en choreograaf), Anto Rodríguez (zanger en performance kunstenaar) en Gilles Gentner (lichtontwerper). Het creatieproces vindt nu plaats en de première zal plaatsvinden in februari 2022 in Centro Conde Duque, Madrid. In BUDA zullen ze een technische residentie doen voor de laatste fase van de creatie.

Magical and Elastic is een musical, of een gedeconstrueerde musical, of een anti-musical die verkent hoe geluid, beweging en beeld samenwerken.

Cuqui Jerez (ES)
in samenwerking met Óscar Bueno, Anto Rodriguez, Cecile Brousse, Louana Gentner, Javi Cruz en Gilles Gentner

Cuqui Jerez studeerde dans in Madrid en New York en is al enkele decennia werkzaam als kunstenaar, choreograaf en performer in verschillende gezelschappen, films en voorstellingen. Haar eigen creaties cirkelen rond de relatie tussen lichaam en ruimte, tijd en objecten, verwachting en beleving en de grens tussen fictie en realiteit. Ze was eerder bij kunstencentrum BUDA te gast voor The Nowness Mystery, The Dream Project en Ultra-things.

In residentie

10 jan 2022 – 22 jan 2022
Budascoop

On tour

25 feb 2022 – 26 jan 2022
Kaaitheater, Brussel

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda