Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Miet Warlop (BE)

Miet Warlop (BE): Big bears cry too

De theaterstukken van Miet Warlop worden internationaal geloofd om haar visuele originaliteit, eigenzinnige dramaturgie en absurde humor. Haar voorstelling Mystery Magnet speelde meer dan 120 keer over de hele wereld en haar laatste Fruits of Labor was opnieuw een hit. hetpaleis twijfelde niet aan dit opvallend talent en daagde Miet Warlop uit om voor onze allerkleinsten een voorstelling te maken.

Een grote beer, een levensgrote bol aarbei-ijs, een razend spannende landing en kleurrijke explosies. Big Bears Cry Too belooft een visuele parel te worden die voor onze kinderen de grenzen van hun verbeeldingskracht zal uitdagen.

Miet Warlop (BE)

Miet Warlop werkt in haar kunstenaarspraktijk rond de spanning tussen statische beelden en performance. Centraal in haar werk staan figuratieve objecten, de tijd en het (on)vermogen om met elkaar te communiceren. Miet is kind aan huis bij BUDA, dat haar van bij de start ondersteunde met residenties en coproducties. Sinds 2009 werkt ze geregeld in de BUDA-studio’s aan haar creaties: Springville, Amusement Park, Mystery Magnet, Fruits of Labour, Big Bears Cry Too, …  Daarin struikelen de disciplines met plezier over elkaar: beeldende kunst, muziek, theater, dans… Veel van haar voorstellingen zijn tegelijkertijd een live concert. Muzikanten worden auteurs, en acteurs muzikanten. Warlops gelauwerde performance One Song trekt sinds 2022 de wereld rond.

In residentie

11 mrt 2018 – 24 mrt 2018
Budascoop

On tour

23 jun 2018 – 23 jun 2018
kunstencentrum BUDA

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda