Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Juan Dominguez (ES)

Juan Dominguez: Clean Room, seaon 2

Clean Room, season 2

Samenzwering? Intrige? Verraad? Community!

Televisieseries bestaan nog maar een halve eeuw, maar zijn zo sterk ingebed in ons dagelijks leven. Met dit uitgangspunt werd het publiek tijdens het eerste seizoen van Clean Room meegenomen op een trip doorheen verschillende lagen van de realiteit. Fictie werd werkelijkheid en Juan Dominguez speelt met dezelfde strategieën die tv-series hanteren. Deze hilarische trip vol verrassingen was vorig jaar te zien in kunstencentrum Vooruit Gent en in Berlijn.

Tijdens het tweede seizoen gaat de Spaanse performer en choreograaf Juan Dominguez na “wat we samen kunnen doen, die we niet alleen kunnen”.

Net zoals tv-series hebben we verschillende episodes nodig om tot de plot te komen. Zo daagt Clean Room het publiek uit om terug te komen voor de volgende afleveringen en dus alle voorstellingen te volgen, verspreid over drie avonden. Hierbij maken jullie deel uit van een performance en zijn tevens de protagonisten. De gedeelde ervaringen zullen zich opstapelen en verweven tot de seizoensfinale!

“None of us ever faced a situation like this before.” – Maria-Carmela Mini, artistiek directeur Latitudes Contemporaines.

In het kader van Latitudes Contemporaines, een hedendaags dansfestival in Lille.

Juan Dominguez (ES)

Juan Dominguez is een conceptuele clown, magische cowboy, model-dichter, ongebonden verteller en curator van plezier. Hij was eerder te gast bij BUDA met de voorstellingen BLUE, Clean Room season 3 en My Only Memory.

In residentie

31 mei 2014 – 05 jun 2014
BS

On tour

10 jun 2014 – 10 jun 2014
Budascoop

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda