Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Superamas (FR/AT)

Superamas (AT/FR): Superamax

Het Frans-Oostenrijkse collectief Superamas is kind aan huis in Kortrijk. Kunstencentrum BUDA ondersteunt dit internationaal gewaardeerde gezelschap sinds hun prille begin. De meeste van hun producties werden gedeeltelijk in de studio’s van BUDA gerealiseerd en gepresenteerd.

SUPERAMAX is een kleine onderneming die substantiële winsten realiseert. Een start-up bedrijf dat het verschil maakt dank zij zijn innovatieve R&D-beleid.

SUPERAMAX komt op voor dierenrechten en dierenwelzijn, maar is in de eerste plaats bekommerd om de mensen.

SUPERAMAX wil fusioneren met de internetsite makelovenotporn.com van Cindy Gallop, want ‘een goed seksleven is een goed leven’.

Bij SUPERAMAX werken de creatieve krachten nauw samen, om topproducten te maken tegen een voor iedereen betaalbare prijs. Deze ‘jonge entrepreneurs’ vinden een ‘alternatief’ kapitalisme uit dat gebaseerd is op een productie op maat van de klant en een modulaire en flexibele dienstverlening.

SUPERAMAX is ook een zuurzoete komedie.

Superamas (FR/AT)

Het Frans-Oostenrijkse collectief Superamas is kind aan huis in Kortrijk. Kunstencentrum BUDA ondersteunt  dit internationaal gewaardeerde gezelschap sinds hun prille begin. De meeste van hun producties werden gedeeltelijk in de studio’s van BUDA gerealiseerd en gepresenteerd.

In residentie

26 aug 2014 – 10 sep 2014
BS Zaal 1

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda