Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Myriam Van Imschoot (BE)

Lucas van Haesbroeck (BE)

Sonic mediations

Sonic mediations

Myriam begint aan een nieuwe onderzoekscyclus ter voorbereiding van de komende creatie Nocturnes for a society (2023) in samenwerking met Lucas van Haesbroeck. Het proces omvat de uitvinding en verkenning van muzikale partituren om te slapen, te dromen en collectieve empowerment uit te oefenen. Het proces begint met een twee weken durende workshop met de Master studenten van het KASK Drama. In de eerste week werken ze in de Minard in Gent, in de tweede week zijn ze te gast in Kunstencentrum BUDA.

Myriam Van Imschoot (BE)

Myriam Van Imschoot is een kunstenaar die in Brussel woont. Ze werkt met stemtechnieken, veldopnames, geluidspoëzie en andere toegankelijke media die ons in staat stellen om te kijken naar wat ons omringt met een gevoel van zo niet crisis dan remedie en spel. Ze opent regelmatig onderzoek in ‘Open Dramaturgie’ workshops.

Lucas van Haesbroeck (BE)

Lucas van Haesbroeck is een kunstenaar die in Antwerpen woont. Hij werkt met licht en schaduwen. Zijn zintuigprikkelende lichtontwerpen waren een essentieel onderdeel in zijn samenwerkingen met o.a. Benjamin Verdonk, Myriam Van Imschoot en HYOID voices.

In residentie

31 jan 2022 – 04 feb 2022
Budatoren

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda