Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Sophie Guisset (BE/DE)

Vanilla

Vanilla

Vanilla verkent de relatie tussen genot, seksueel verlangen en voedsel om de normativiteit van seksuele praktijken in vraag te stellen. Door het intieme en kwetsbare delen van persoonlijke en fictieve seksverhalen biedt de voorstelling een warme en zachte oefening van de verbeelding. Op het podium wordt de zorgvuldige bereiding en consumptie van sauzen gebruikt om de aandacht te vestigen op de zorg die op het spel staat bij veilige en gezonde seksuele ontmoetingen, hoe radicaal die ook mogen zijn. Vanilla nodigt het publiek voorzichtig uit om hun seksuele fantasiedoos te openen en hun eigen recept samen te stellen.

Sophie Guisset (BE/DE)

Sophie Guisset is een Berlijnse performer en performance maker. Na haar opleiding acteren aan het Koninklijk Conservatorium van Mons (BE) in 2011, nam ze in 2013 deel aan het Dance Intensive Program van Tanzfabrik Berlin.
Haar artistieke praktijk richt zich op de begrippen intimiteit, plezier en speelsheid. In haar voorstellingen gaat ze aan de slag met ruimtes die de protagonisten, of spelers, toelaten een zekere vrijheid en veiligheid te vinden om privé-sferen te verkennen.
Haar creaties waren te zien in het Bâtard festival (BE), Latitudes Contemporaines (FR), Théâtre de la Balsamine (BE), Beursschouwburg (BE), Santarcangelo festival (IT), Théâtre du Grutli (CH), Tanzfabrik Berlin (DE),ao.

In residentie

10 apr 2023 – 15 apr 2023
Budascoop

On tour

12 mei 2023 – 25 jun 2023
Beyond the Black box festival | Sophiensaele Berlin

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda