Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Danny Neyman

Walk in The Park

i.k.v.: Almost Summer Festival
première
duur: 1u
Engels gesproken
tickets: €7 / €18 dagticket
reserveren: via deze link

A Walk In The Park flaneert langs het leven en zoekt troost in een soort van meditatieve hysterie of hysterische meditativiteit.

Met de elektrische gitaar die zijn Auschwitz-overlevende grootmoeder hem voor zijn Bar Mitswa cadeau deed en de vocoder die hij kocht op de dag dat hij ontdekte dat zijn zus kanker had (ze is nu gezond), brengt Danny Neyman een gefragmenteerde monoloog vol dagboekaantekeningen, persoonlijke herinneringen, vreemde observaties en bizarre stukjes informatie.

De gesproken en gezongen woorden proberen zowat alles te behandelen – reislust, afleiding, verlangen naar schoonheid, alledaagsheid, vreemdheid, homo-droefenis en angst voor het einde van de wereld – inhouden die ver uit elkaar lijken met elkaar in botsing brengen, op zoek naar samenhang. Hoopvol, humoristisch, melancholisch en dom. Walk In The Park flaneert langs het leven en zoekt troost in een soort van meditatieve hysterie of hysterische meditativiteit.

Wie graag nog even blijft genieten in onze zomerbar na de voorstellingen, en de trein niet tijdig haalt, heeft op 21 en 22 juni de mogelijkheid om z’n tentje op te slaan op onze DIY Summer Camping! Wij zorgen voor stromend water en toiletten, u voor de rest.

Met Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert en Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters zijn als artistiek onderzoekers verbonden aan KASK & Conservatorium, de School of Arts van HOGENT en howest. Het onderzoeksproject The Futurology of Cooperation wordt gefinancierd door het HOGENT Arts Research Fund.

Speeldata

Created and performed by: Danny Neyman
Text and songs: Danny Neyman
Music and Sound: Danny Neyman with Tomer Rosenthal
Dramaturgy: Maya Weinberg
Light design: Vera Martins
With the co-production support of: kunstencentrum BUDA and CND Paris, and supported by Ménagerie de verre Paris

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda