Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Varinia Canto Vila

by getting one’s hands dirty

tickets: €5
reserveren: via deze link of info@budakortrijk.be
taal: zonder tekst

In haar huidige onderzoek gaat Varinia Canto Vila dieper in op ‘materialiteit’ door middel van collages van beelden om zo de aandacht te trekken op verschillende manieren. In deze voorstelling alterneren twee vrouwen met diverse dingen, zoals hun eigen lichamen, objecten, de podiumvloer, de muren van de theaterzaal, … door middel van hun tastzin. Ze proberen daarmee nieuwe dimensies te ontdekken, terwijl ze zich continu afvragen ‘waar zijn we nu?’ De performers herwerken de betekenis van dagelijkse objecten door ze uit hun dagelijkse gebruik te trekken. De choreografie creëert een netwerk van zorg en solidariteit met onmenselijke dingen.

Met Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert en Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters zijn als artistiek onderzoekers verbonden aan KASK & Conservatorium, de School of Arts van HOGENT en howest. Het onderzoeksproject The Futurology of Cooperation wordt gefinancierd door het HOGENT Arts Research Fund.

Speeldata

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda