Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Liza Baliasnaja

Commensurate to be with

i.k.v.: Almost Summer Festival
Belgische première
duur: 1u50 (in & out)
tickets: €7 / €12 dagticket
reserveren: via deze link

Een oefening in synchroniciteit. Een manier van samen zijn en samen doen.

Commensurate to be with is een oefening in synchroniciteit. Het is een manier van samen zijn en samen doen. Het dansen en zingen vormt bemiddelingsruimte in relatie tot de tijd. Het werk bevraagt en verkent de samenwerkingsmogelijkheden door een choreografie van collectief geproduceerde acties.

Commensurate to be with werd door een groep geëngageerde toeschouwers geselecteerd voor kunstencentrum BUDA in het kader van het EU-netwerk “Be SpectACTive!”, een EU-programma dat experimenteert met diverse vormen van participatie en het publiek een luidere stem wilt geven, o.a. door cocreatie en co-programmeren.
“Rustgevende reis vol unieke sferen.” (Marnix B.)
“Het verlangen om te blijven kijken.” (Paul V.)

Met Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert en Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters zijn als artistiek onderzoekers verbonden aan KASK & Conservatorium, de School of Arts van HOGENT en howest. Het onderzoeksproject The Futurology of Cooperation wordt gefinancierd door het HOGENT Arts Research Fund.

Speeldata

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda