Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Alma Söderberg

Entangled Phrases

i.k.v.: Almost Summer Festival
Belgische première
duur: 1u
tickets: €7 / €18 dagticket
reserveren: via deze link

Luisteren naar beweging.

In Entangled Phrases oefenen drie performers in 'luisteren naar beweging'. Zij gebruiken hun stem om beweging in geluid om te zetten en het geluid de beweging te laten beïnvloeden. De verbinding tussen geluid, beweging en de performers creëert een rijk en complex vlechtwerk.

Door toewijding en genegenheid versmelten ze visueel en auditief. Ze reageren op een maatschappij van angst door een techniek van gevoeligheid, van gemeenschap te ontwikkelen en het vermogen te koesteren om verschillende gedachten tegelijk vast te houden.

Polyritmiek en polyfonie als uitdagende ervaring en begrip.

beeld ©Hagar Tenebaum

Wie graag nog even blijft genieten in onze zomerbar na de voorstellingen, en de trein niet tijdig haalt, heeft op 21 en 22 juni de mogelijkheid om z’n tentje op te slaan op onze DIY Summer Camping! Wij zorgen voor stromend water en toiletten, u voor de rest.

Met Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert en Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters zijn als artistiek onderzoekers verbonden aan KASK & Conservatorium, de School of Arts van HOGENT en howest. Het onderzoeksproject The Futurology of Cooperation wordt gefinancierd door het HOGENT Arts Research Fund.

Speeldata

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda