Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Miet Warlop (BE)

Fruits of Labor

tickets: 13 / 7 / 5 € | combiticket met LAVA van Sara Manente & Marcos Simoes: 20 / 12 €.
reserveren: info@budakortrijk.be | 056/221001

Het is een knotsgekke trip die absorbeert en vibreert, zindert en incasseert.

Miet Warlop staat met één been in het theater en met het andere in de beeldende kunsten. Haar voorstelling Fruits of Labor is een zinderende performance van sculptuur en muziek. In het midden staat een op hol geslagen drumstel waarrond leven groeit. Alles en iedereen is constant in verandering, gedicteerd door het ritme van de drum. Een bont gezelschap van muzikanten en performers legt de vinger op de slagader van de wereld. Miet Warlop speelt met de tijdsbeleving, kraakt de wetten van de fysica en knutselt met de brokstukken een nieuw evenwicht in elkaar. Fruits of Labor is een perpetuum mobile dat de bodemloze draaikolk van de wereld uitbeeldt en de grenzen van het theater doorbreekt. Het is een knotsgekke trip die absorbeert en vibreert, zindert en incasseert.

Fruits of Labor werd deels in BUDA gemaakt.

Met Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert en Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters zijn als artistiek onderzoekers verbonden aan KASK & Conservatorium, de School of Arts van HOGENT en howest. Het onderzoeksproject The Futurology of Cooperation wordt gefinancierd door het HOGENT Arts Research Fund.

Speeldata

reserveren: info@budakortrijk.be | 056/221001

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda