Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Anne Lise Le Gac

La Caresse du Coma ft. YOLO

Dans, performance
Première
Duur: 1u
Frans gesproken, Nederlandse boventiteling
12+

CUBO

In het spoor van gelukszoekers

Anne Lise Le Gac neemt je mee naar de ‘universiteit van geluk’, een viersterrenhotel in hartje Kroatië waar jaarlijks een spirituele gemeenschap samenkomt. Ze deelt de ervaringen die ze er opdeed en laat je een ondergrondse wereld, marginale gebruiken en de piraten liefde ontdekken. Een revelerende ervaring.

Anne Lise Le Gac studeerde aan de Fine Arts School in Straatsburg, met een focus op performance art. Ze voltooide ook een performance-masterprogramma “ESSAIS” bij CNDC Angers. Ze creëerde een solostuk La Caresse du Coma en een gezamenlijk performanceproject genaamd GRAND MAL (met Élie Ortis). Sinds 2015 is ze mede-organisator van het performancefestival OKAY CONFIANCE. Voor DOPA nodigt ze multidisciplinair artiest Anat Bosak uit.

Anat Bosak is een multidisciplinaire kunstenaar, afgestudeerd aan de School of Visual Theater in Jeruzalem en het choreografie-onderzoeksprogramma aan het CCN in Montpellier. Ze creëert performances die te maken hebben met spanningsvelden, zowel emotionele als politieke. Door middel van performance en visuele representatie interpreteert ze verschillende vormen van conflict.

Speeldata

  • Anne Lise Le Gac
  • Anne Lise Le Gac
  • Anne Lise Le Gac
  • Anne Lise Le Gac

Concept and performance: Anne Lise Le Gac
Sound creation: Loto Retina
Technic: Benjamin Delvalle
Production: OKAY CONFIANCE
Production and touring: Parallèle – International production pole for emerging practices
Coproduction: Arsenic – Centre d’art scénique contemporain, Veem House for Performance, BUDA (Kortrijk) and BIT Teatergarasjen during apap – FEMINIST FUTURES, a cooperation project from Europe Créative de l’Union Européenne, Antistatic Festival / Brain Store Project Foundation, and Workshop Fundation in the frame of the european project Life Long Burning
Support: Département des Bouches-du-Rhône, Friche la Belle de Mai

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda