Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Miet Warlop / Irene Wool vzw

After All Springville Disasters and Amusement Parks

i.k.v.: COME CLOSER (15 jaar BUDA)
performance
Belgische première
Duur: 45 minuten
Taal: niet gesproken
Leeftijd: +14
Locatie: Budascoop
Tickets: €10 / €5 (-26) | online

Een tot leven gekomen stripverhaal met een wandelende tafel, een kleurrijk rokend huisje en een gefrustreerde zekeringkast over het tragische falen van een gemeenschap.

Een tot leven gekomen stripverhaal met een wandelende tafel, een kleurrijk rokend huisje en een gefrustreerde zekeringkast over het tragische falen van een gemeenschap.

Op de scène staat een huis. Het stoot kleurige rookslierten uit en wat later een man met een vuilniszak in de hand, klaar om buitengezet te worden.
Rond het huis cirkelen vreemde wezens, half mens, half ding. Ze snuffelen rond, verleiden, schreeuwen om genegenheid. Het huis is een springplank voor de verbeelding.
Worden we getuige van een surrealistisch spektakel of krijgen we de onderliggende realiteit (eindelijk) te zien zoals ze is?

Twaalf jaar na de première neemt Warlop After all Springville opnieuw op als een herinnering die herbeleefd moet worden.
Ze is er klaar voor. De tijd is er klaar voor. Wij zijn er klaar voor.

Miet Warlop (°1978) is afkomstig uit Torhout (BE), woont en werkt in Gent en Brussel en is meester in de Beeldende Kunst (KASK, Gent). Naast haar voorstellingen in de podiumkunsten-sector, presenteert Miet Warlop steeds meer performances, interventies en live installaties binnen de beeldende kunst. Ze toert reeds twintig jaar nationaal en internationaal.

#coproductie #afenstraf #niettemissen

Speeldata

Concept and Direction: Miet Warlop
Performance: Hanako Hayakawa / Margarida Ramalhete, Winston Reynolds, Alexandra Myriam Rosser, Milan Schudel, Wietse Tanghe / Freek De Craecker, Jarne Van Loon
Costumes: Sofie Durnez
Production manager: Rossana Miele
Technical Coordination: Patrick Vanderhaegen
Technical Crew: Eva Dermul & Jurgen Techel
Production: Miet Warlop / Irene Wool vzw
Coproduction: HAU Hebbel am Ufer (Berlin), kunstencentrum BUDA (Kortrijk), Arts Centre Voo?uit (Ghent), Perpodium (Antwerp), De Studio (Antwerp) & Internationales Sommerfestival Kampnagel
With the support of : The Belgian Tax Shelter, Flemish Authorities, City of Ghent (BE)
Thanks to: CAMPO (Ghent), TAZ Theater aan Zee, cc De Grote Post (Oostend) & Amotec (Deerlijk)
Contact & distribution: Frans Brood Productions

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda