Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Juan Dominguez

My Only Memory

Engels gesproken
60min

Met zijn nieuwe stuk My Only Memory zet performer Juan Dominguez zijn onderzoek naar taal verder.

Met zijn nieuwe stuk My Only Memory zet performer Juan Dominguez zijn onderzoek naar taal verder. Het publiek ervaart tijd en ruimte als iets vloeibaar, of als een textuur. Betekenissen verschuiven. Transformaties kunnen alleen worden gezien als een deel van het verleden. We beseffen dat we nu hier zijn aangekomen, maar we weten niet hoe. Ongrijpbare overgangen verbinden de ene zin met de andere. Overgangen die onmogelijk in het heden kunnen gedacht worden. Vluchtige momenten van verschillende tijdsduur die enkel relevant worden bij een terugblik. Dat is precies wat My Only Memory is, een terugblik, beseffend dat niets meer hetzelfde zal zijn…

Reserveren kan hier

MANYONE

Enkele jaren geleden richtten kunstenaars Sarah Vanhee, Mette Edvardsen, Alma Söderberg en Juan Dominguez Manyone op, een structuur om hun werk op een duurzame manier te organiseren. Manyone functioneert niet als een label, maar is gebaseerd op gedeelde affiniteiten en hun verlangen om zich met elkaar te verbinden en elkaar te ondersteunen als kunstenaars.
In het eerste weekend van Almost Summer festival presenteren ze een selectie van hun eigen werk, voorafgegaan door een gesprek en gevolgd door Many Cocktails in de tuin. Hun jaarlijkse bijeenkomst – met het publiek en met elkaar – vindt deze keer plaats in kunstencentrum BUDA, dat hen op lange termijn ondersteunt.

Speeldata

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda