Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Simon Van Schuylenbergh

Ne mosquito pas

i.k.v.: COME CLOSER (15 jaar BUDA)
performance, dans, theater
Duur: 1u40 (vrij in en uit)
Locatie: Tuin Broelkaai 6
Tickets: gratis | online

Deleted scenes uit vorige werken vormen het vertrekpunt voor een korte performance waarin jonge kunstenaars een negatieve on(aan)gepaste tweedehandsversie van hun artistieke praktijk opvoeren.

In Ne mosquito pas bevragen jonge podiumkunstenaars hun eigen verhouding tot succes en falen door aan de slag te gaan met elementen die ze zelf als mislukt ervaren binnen hun praktijk. Ze verwerken ideeën die uiteindelijk nooit het podium haalden. Die deleted scenes uit vorige werken vormen het vertrekpunt voor een korte performance waarin ze een negatieve on(aan)gepaste tweedehandsversie van hun artistieke praktijk opvoeren. Het begeleidende motto daarbij is: “If at first you don’t succeed failure may be your style” (Quentin Crisp).

I fail good!

Spel: Simon Baetens, Sophia Danae Vorvilla, Desiree Cerocien, Loucka Elie Fiagan, Jonathan Franz

Simon Van Schuylenbergh (BE) (°1994) woont en werkt in Brussel. Hij Studeerde af in 2017 aan de masteropleiding drama KASK in Gent.
Simon woont in de off-space volksroom en werkt en toont binnen het open collectief ‘Artist Commons Brussels’. In de zomer van 2019 richtte hij het performance-platform ‘ne mosquito pas’ op waar een community van Brusselse artiesten samen reflecteren rond hun persoonlijke notie van falen en succes. In seizoen 2020-2021 speelt hij in de opera a revue van Benjamin Abel Meirhaeghe.

#jongwerk #faalkracht #werkplek

Speeldata

Concept: Anna Franziska Jäger, Nathan Ooms, Simon Van Schuylenbergh
Met de steun van: Artist Commons, Volksroom, de School Van Gaasbeek d e t h e a t e r m a k e r, wpZimmer en Kunstenwerkplaats, wpZimmer, Stad Antwerpen, Vlaamse Gemeenschap Brussel
Performers: Simon Baetens, Sophia Danae Vorvilla, Desiree Cerocien, Loucka Elie Fiagan, Jonathan Franz
Foto’s: Prendergast Norma

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda