Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Manon Santkin (BE)

New Measuring Rites

Duur: 90′
Taal: Engels gesproken
Tickets: €5

Dit stuk is een bevreemdende antropologische excursie naar de 'huidige situatie': een onbekende wereld.

Dit stuk is een bevreemdende antropologische excursie naar de 'huidige situatie': een onbekende wereld, een vloeiende ruimte met onbepaalde grenzen. Krachten worden waargenomen, kleuren variëren, dingen verschijnen en verdwijnen. Het is alsof we nog niet weten hoe we ons zintuiglijke apparaat moeten gebruiken om onze weg in dit vreemd vertrouwde, maar toch heel andere land te vinden. De meter bestaat niet, en ook de kilo niet, en ook geen klok om de tijd in seconden om te zetten. Wij zijn de bewoners van dit land, en we nemen je mee op onze excursie naar de onbekende 'huidige situatie' waarin we ontdekken, tactieken ontwikkelen en leren evalueren, interageren, uitwisselen, vergelijken en ons verwonderen.

Met Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert en Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters zijn als artistiek onderzoekers verbonden aan KASK & Conservatorium, de School of Arts van HOGENT en howest. Het onderzoeksproject The Futurology of Cooperation wordt gefinancierd door het HOGENT Arts Research Fund.

Speeldata

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda