Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

SEE YOU NEXT TIME! (slotfeest NEXT)

Prijzen: €5/ gratis met ticket NEXT en Kreuncard
reserveren: + 32 (0)56 23 98 55 of via www.nextfestival.eu

Een internationaal festival als NEXT verdient een buitengewoon slotfeest: See You Next Time!

In nauwe samenwerking met De Kreun willen we met publiek, artiesten, muzikanten, organisatoren en wie dat wil, willen we een feestje bouwen om niet gauw te vergeten.

Programma van See You Next Time:

22:30 Davis Freeman (USA/BE):
Karaoke (Art), een bizar samengaan van hedendaagse videokunst en het gekende meezing-fenomeen. 15 internationale topkunstenaars creëerden hun eigen video voor een populair karaokelied. De bedoeling blijft natuurlijk dat ù (ja, ù daar!) andermans nummers zingt, maar ondertussen wél deel wordt van een kunstwerk. Twee keer prijs!

23:30 Emika (UK) & Kiani del Valle (PR): V I O L E T Live – wereldpremière!
Emika combineert naadloos een klassieke achtergrond met elektronica, zo bleek op haar album DVA (dat ze helemaal zelf schreef, opnam en produceerde). Ook danseres Kiani del Valle combineert een klassieke training (Russisch ballet) met veel zin voor experiment. Ze koesteren hun roots, maar hakken er tegelijk op in. Niet vrij van risico, maar vol goesting. V I O L E T Live wordt daardoor een totaalervaring vol contrasten: animalistische bewegingen op spitsen en futuristische vrouwenbeelden (zijn het buitenaardse wezens?) op een unieke soundtrack vol seksualiteit, spanning en verlossing. Een happening in de ware betekenis…

00:30-04:00: DJ Nosedrip
Dj Nosedrip, ofte Ziggy voor de vrienden, wordt wel eens ‘het Gentse wonderkind’ genoemd. Al is zijn platenkeuze niet meteen wat je zou verwachten van een gerenommeerde DJ: Nosedrip volgt geen enkele trend, weigert te hervallen in genres en verbaast vriend en vijand met zijn eigenzinnige, compromisloze selecties.

Parcours mogelijkheden:

29.11 – expo buda + Mette Edvardsen + Doris Uhlich/Amanda Piña + See you next time: € 24
29.11 – Kornél Mundruczó + Doris Uhlich/ Amanda Piña + See you next time: € 30

Speeldata

In nauwe samenwerking met : De Kreun

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda