Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Sarah Vanhee / Manyone

The Making of Justice

NL gesproken, ENG ondertiteld
60min

In de film The Making of Justice werken zeven gedetineerden met Sarah Vanhee aan het scenario voor een misdaadfilm.

In de film The Making of Justice werken zeven gedetineerden met Sarah Vanhee aan het scenario voor een misdaadfilm. Net als het hoofdpersonage in de film die ze verzinnen, zijn ze schuldig aan moord. Ze putten uit hun eigen ervaringen, ideeën en verlangens om het verhaal vorm te geven. We hebben er als kijker het raden naar of ze hier fictie gebruiken als middel om hun bestaande realiteit te bevestigen, te ontstijgen of te transformeren…

Na de film is er een gesprek met de regisseuse Sarah Vanhee.

Reserveren kan hier

Als je enkel naar de film gaat, gelden de normale prijzen

MANYONE

Enkele jaren geleden richtten kunstenaars Sarah Vanhee, Mette Edvardsen, Alma Söderberg en Juan Dominguez Manyone op, een structuur om hun werk op een duurzame manier te organiseren. Manyone functioneert niet als een label, maar is gebaseerd op gedeelde affiniteiten en hun verlangen om zich met elkaar te verbinden en elkaar te ondersteunen als kunstenaars.
In het eerste weekend van Almost Summer festival presenteren ze een selectie van hun eigen werk, voorafgegaan door een gesprek en gevolgd door Many Cocktails in de tuin. Hun jaarlijkse bijeenkomst – met het publiek en met elkaar – vindt deze keer plaats in kunstencentrum BUDA, dat hen op lange termijn ondersteunt.

Speeldata

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda