Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Stav Yeini

The Senders

i.k.v.: Almost Summer Festival
duur: 55 min.
tickets: €7 / €18 dagticket
reserveren: via deze link

Door aanrakingen wordt ons lichaam geconnecteerd met een omgeving vol geluiden, geuren, beelden en alchemistische processen.

The Senders blijft ver weg van het overmatig gebruik van technologieën en creëert een zintuiglijke ervaring die nieuwsgierigheid en verwondering prikkelt. En die het publiek toelaat om een onzichtbare, gelaagde realiteit te beleven. The Senders scherpt onze zintuigen aan door de nadruk te leggen op empathie en écht, diepgaand luisteren naar menselijke en niet-menselijke levensvormen. Door aanrakingen wordt ons lichaam geconnecteerd met een omgeving vol geluiden, geuren, beelden en alchemistische processen. Wat als een zintuiglijke en poëtische modus centraal zou staan in alle (inter)actie van een toekomstige samenleving? Kan een post-economisch, ecologisch bewustzijn resulteren in meer sensuele kennisproductie?

Wie graag nog even blijft genieten in onze zomerbar na de voorstellingen, en de trein niet tijdig haalt, heeft op 21 en 22 juni de mogelijkheid om z’n tentje op te slaan op onze DIY Summer Camping! Wij zorgen voor stromend water en toiletten, u voor de rest.

Met Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert en Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters zijn als artistiek onderzoekers verbonden aan KASK & Conservatorium, de School of Arts van HOGENT en howest. Het onderzoeksproject The Futurology of Cooperation wordt gefinancierd door het HOGENT Arts Research Fund.

Speeldata

Concept: Stav Yeini
Space design, interactive installation: Nimrod Astarhan
Video: Siet Rae
Sound: Christina Vantzou & Stav Yeini
Alchemy, scents: Ayin De Sela
Fermentation, taste: Andrew Hardwidge
Dance, performance: Mikko Hyvönen, Ezra Fieremans.
Supported by: Buda Arts Centre, STUK, workspacebrussels
Thanks to: Rasa Alksnyte, Linnéa Martinson, Joeri Thiry, Noam, Anat, Arad, Nektar Yeini, YAELAVAN Dagan

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda