Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Geert Vaes

Zie mij gaan

duur: 60′
taal: NL, Yiddish, (FR, ENG)
tickets: 14€ | 12€ | 10€
reserveren: info@budakortrijk.be | 056/221001 | online (onderaan deze pagina)

“How to take your life less seriously”

“How to take your life less seriously”

In Zie Mij Gaan speelt Walter Bourdin met veel gevoel voor humor en dramatiek zichzelf. Geert Vaes geeft deze 87-jarige die enkele jaren geleden emigreerde van Frankrijk naar Brussel, de kans zijn visie te geven op ouder worden en heengaan. Als een volleerd “cabotin”, in de beste zin van het woord, neemt hij zijn publiek bij de hand en wijst hij hen op zijn geheel eigen manier de weg naar het aanvaarden van het onvermijdelijke. Bent u klaar om Walter te zien gaan?

Geert Vaes studeerde theater aan het RITS (Brussel) en werkte daarna een tijdje als performer en assistent bij Troubleyn/Jan Fabre, maar was als freelancer ook actief bij o.a. Kris Verdonck, Ivana Müller, Piet Arfeuille en Diederik Peeters. Als maker was hij betrokken bij o.a. vzw Théâtre de la Liberté en Malpertuis, maar hij creëerde in eigen beheer ook performances, videowerk en de langspeelfilm Campeon.

Zie Mij Gaan gaat tijdens BUDA VISTA#7 in première.

ENGLISH

In “Come Watch Me Die” Walter Bourdin happily takes the stage to play himself. Geert Vaes gives this 87 year old -who emigrated from France to Brussels only a couple of years ago- the opportunity to give his impressions on aging and dying. Walter takes his public on a ride and shows them with tons of humor the way to accepting the inevitable. Are you ready to come watch Walter Die?

Age is opportunity no less

Than youth itself, though in another dress,

And as the evening twilight fades away

The sky is filled with stars invisible by day.

LONGFELLOW

Speeldata

Spel: Walter Bourdin
Regie: Geert Vaes
Scenografie + techniek: Clive Mitchell
Muziek: Tom Tiest

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda