Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Cinemaatjes

CineMAATjes , dat is elke zondagnamiddag en een keer per maand op woensdagnamiddag filmfeest voor de jongste filmfans. Van oktober tot en met april kan je knutselen, zelf een animatiefilmpje maken én naar de film kijken in Budascoop. Voor de kleinste avonturiers tot de grotere, stoere groeiers!

Knutsel zelf aan je figuurtjes voor het schaduwspel, maak je eigen animatiefilmpje, ontdek de geschiedenis van cinema via de zoötropen, praxinoscopen en flipboekjes of ontdek het via optische illusies en spelletjes.

Je bent jarig en wil graag jouw vrienden trakteren met een zalige film? Dat kan in Budascoop!

verjaardagsfeestjes

Cinemaatjes

verjaardagsfeestje buda

budambassadeurs

Verjaardagsfeestjes

Telkens als er kinderfilm is kan je op jouw verjaardag één van onze gouden cinemastoelen beklimmen, genieten van een lekkere snack en voor en na de film spelen rond onze knutselgigant de cinéMammoet.

Reserveer verjaardagsfeestje


BUDAmbassadeurs

Jonge, enthousiaste filmfans tussen 7 en 12 jaar krijgen ook hun plekje in BUDA! Dat plekje bevindt zich zelfs helemaal vooraan in de zaal, met spotlight en micro. BUDAmbassadeurs leiden maandelijks films in tijdens cinemaatjes, en elke dag tijdens Spinrag JEF festival. Daar mogen ze zelfs acteurs en regisseurs interviewen! Goesting om mee te doen? Stuur een mailtje naar luna.goessaert@buda.be


Cinémammoet bij jou?

We hebben een mobiele cinémammoet waarmee we filmplezier tot bij jou brengen. Heb je zin om in jouw school of organisatie een filmwijze namiddag te plannen? Mail naar luna.goessaert@buda.be

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda