Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Praktische info Almost Summer / Feminist Futures Festival

Budascoop
Budatoren
BK6
DURFBAR
Almost Summer Café
Tuin BK6
Almost Summer
Almost Summer
Almost Summer Café
Almost Summer Café
Almost Summer
Almost Summer
Almost Summer
Almost Summer

Almost Summer

OVERZICHT FESTIVAL

Download het festivalschema

Grijs: Feminist School | Geel: voorstellingen


TICKETS

Pay What You Can! Aan jou om te bepalen of de suggestieprijs past binnen jouw huidige financiële situatie of eerder niet. Kan je een hogere ticketprijs betalen? Dan maak jij het mogelijk dat anderen minder betalen. Tickets reserveer je online via de webpagina van de voorstelling. Heb je vragen of problemen bij het boeken van je tickets? Bel dan naar 056 22 10 01 of mail info@buda.be

€0 · €5 · €10 · €15 · €20 · €25
Suggestieprijs voorstellingen → €15
Suggestieprijs Feminist School → €5

Welkom met UiTPAS op Almost Summer! Als je recht hebt op het UiTPAS kansentarief, ga je aan 20% van de suggestieprijs naar de voorstellingen. Alle voorstellingen zijn toegankelijk met de UiTPAS en groepspas. Tickets reserveren met UiTPAS kan online via de webpagina van de voorstelling. Neem zeker je UiTPAS mee op de dag van de voorstelling.

Voor amper €15 naar alle Almost Summer voorstellingen? Dat kan met het CUBO abonnement. Alle voorstellingen zijn inbegrepen in het CUBO abonnement. Meer weten?


LOCATIES & BEREIKBAARHEID

Locaties Almost Summer

Met de trein
Budascoop ligt op 10 minuten wandelen van het station in Kortrijk.
Treinuren en tickets
Route station – Budascoop

Met de fiets
Jouw fiets parkeren kan in de fietsenstalling links van de ingang van Budascoop. Er zijn lockers in Budascoop waar je je plooifiets in kwijt kan.

Met de auto
Jouw auto parkeren kan op parking Broeltorens, IJzerkaai 16 Kortrijk. Vanaf de parking is het 2 minuten wandelen naar Budascoop.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Brussel-Zaventem, Oostende en Charleroi.

GOOGLE MAPS


ETEN & DRINKEN

In het Almost Summer café in de tuin van Broelkaai 6 (DURFBAR) kan je van donderdag tot zondag genieten van een fris drankje en een verse, veggie maaltijd door Dots and Bullets. Het is dé plaats om even tot rust te komen, bij te praten over de voorstelling, kunstenaars te ontmoeten en te dansen onder de bomen.


OVERNACHTEN

Camping
Op zaterdag 1 juli en zaterdag 8 juli kan je gratis kamperen in een gebouw dichtbij de festivallocaties. Reserveren verplicht via info@buda.be. We bezorgen je alle info na reservatie. Neem je eigen kampeergerief en tent (als je wat privacy wil) mee en geniet van de ‘full Almost Summer experience’!

The Market by Parkhotel
Graanmarkt 6, 8500 Kortrijk
Comfortabel hotel met alle basisnoden in het hart van de stad. Slechts op 7 minuten stappen van kunstencentrum BUDA en het station van Kortrijk. Prijzen vanaf €68,00 (city tax niet ingebrepen 2,20 EUR/ persoon / nacht)
Reserveren via mail: info@themarkethotel.be
website

Hotel Damier
Grote Markt 41, 8500 Kortrijk
Een charmant viersterrenhotel, gelegen op de Grote Markt in Kortrijk. Op slechts 5 minuten stappen van BUDA. Een stijlvol hotel waar de prijzen iets hoger liggen en ook sterk variëren afhankelijk van de kamer en de periode waarin je boekt.
Reserveren via mail: info@hoteldamier.be
website

Hostel Groeninghe
Passionistenlaan 1A, 8500 Kortrijk
Hostel Groeninghe is een goekopere optie. Deze hostel ligt op twintig minuten wandelen van BUDA, is basic, maar proper. Elke kamer heeft z’n eigen badkamer. Single kamers vanaf  50 EUR / nacht Twin kamers vanaf 40 EUR / nacht. Ontbijt inbegrepen.
Reserveren via mail: kortrijk@vjh.be
website


RELAXED PERFORMANCE

Bij voorstellingen met de tag ‘relaxed performance’ heten we in het bijzonder iedereen welkom die zich moeilijk in de standaard theaterconventies kan vinden. We doven het zaallicht niet volledig. Wie dat wil, kan op een spontane manier reageren op de voorstelling. Je kan probleemloos de zaal uit (om naar het toilet gaan), en wie niet op tijd in de voorstelling geraakt, kan altijd nog binnen.


ROLSTOELTOEGANKELIJKHEID

Alle voorstellingen zijn rolstoeltoegankelijk, maar sommige locaties zijn moeilijker te bereiken met een rolstoel. Wil je graag meer info over rolstoeltoegankelijkheid? Mail dan naar info@buda.be of bel naar +32 56 22 10 01. Indien gewenst, helpen we je graag ter plekke.

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda