Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

PRAKTISCHE INFO: Almost Summer, a Feminist Futures Festival

Budascoop
Budatoren
BK6
DURFBAR
Almost Summer Café
Tuin BK6
Almost Summer
Almost Summer
Almost Summer Café
Almost Summer Café
Almost Summer
Almost Summer
Almost Summer
Almost Summer

Almost Summer

OVERZICHT PROGRAMMA

Almost Summer 2024

 

Grijs: voorstellingen | Blauw: Feminist School – White Garden


TICKETS

Pay What You Can! Voor sommige festivalvoorstellingen kies je zelf de prijs van je ticket. Aan jou om te bepalen of de onderstreepte suggestieprijs past binnen jouw huidige financiële situatie of eerder niet. Kan je een hogere ticketprijs betalen? Dan maak jij het mogelijk dat anderen minder betalen. Wil je liever een lager tarief? Dan ben je vrij dat te kiezen. Heb je vragen of problemen bij het boeken van je tickets? Bel dan naar 056 22 10 01 of mail info@buda.be

€0 · €5 · €10 · €15 · €20 · €25

Welkom met UiTPAS op Almost Summer! Als je recht hebt op het UiTPAS kansentarief, kan je aan 20% van de suggestieprijs naar de voorstellingen. Alle voorstellingen zijn toegankelijk met de UiTPAS en groepspas. Tickets reserveren met UiTPAS kan online via de webpagina van de voorstelling. Neem zeker je UiTPAS mee op de dag van de voorstelling.

Voor amper €20 naar alle Almost Summer voorstellingen? Dat kan met het CUBO abonnement. Alle voorstellingen zijn inbegrepen in het CUBO abonnement. Meer weten?

Tickets kopen kan online via onze website, tot 30 minuten voor de start van de voorstelling. Op ons infopunt in de tuin van Broelkaai 6 (BK6) kan je tijdens het festival terecht met al je vragen rond tickets.


LOCATIES & BEREIKBAARHEID

Almost Summer 2024 locaties

Met de trein
Budascoop ligt op 10 minuten wandelen van het station in Kortrijk.
Treinuren en tickets
Route station – Budascoop

Met de fiets
Jouw fiets parkeren kan in de fietsenstalling links van de ingang van Budascoop. Er zijn lockers in Budascoop waar je je plooifiets in kwijt kan.

Met de auto
Jouw auto parkeren kan op parking Broeltorens, IJzerkaai 16 Kortrijk. Vanaf de parking is het 2 minuten wandelen naar Budascoop.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Brussel-Zaventem, Oostende en Charleroi.

GOOGLE MAPS


ETEN & DRINKEN

In het festivalcafé in de tuin van Broelkaai 6 kan je genieten van een fris drankje en een verse, veggie maaltijd of snelle hap. Het is dé plaats om even tot rust te komen, bij te praten over de voorstelling, kunstenaars te ontmoeten en te dansen onder de bomen.

Het café is open op:
vr 14.06 16:00 – 00:00
za 15.06 14:00 – 00:00
zo 16.06 14:00 – 00:00
ma 17.06 16:00 – 00:00
vr 21.06 16:00 – 00:00
za 22.06 14:00 – 00:00


OVERNACHTEN

The Market by Parkhotel
Graanmarkt 6, 8500 Kortrijk
Comfortabel hotel met alle basisnoden in het hart van de stad. Slechts op 7 minuten stappen van kunstencentrum BUDA en het station van Kortrijk. Prijzen vanaf €73,00 (city tax niet ingebrepen 2,20 EUR/ persoon / nacht)
Reserveren via mail: info@themarkethotel.be
website

Hotel Damier
Grote Markt 41, 8500 Kortrijk
Een charmant viersterrenhotel, gelegen op de Grote Markt in Kortrijk. Op slechts 5 minuten stappen van BUDA. Een stijlvol hotel waar de prijzen iets hoger liggen en ook sterk variëren afhankelijk van de kamer en de periode waarin je boekt.
Reserveren via mail: info@hoteldamier.be
website

Hostel Groeninghe
Passionistenlaan 1A, 8500 Kortrijk
Hostel Groeninghe is een goekopere optie. Dit hostel ligt op twintig minuten wandelen van BUDA, is basic en proper. Elke kamer heeft z’n eigen badkamer.
Reserveren via mail: kortrijk@vjh.be
website


TOEGANKELIJKHEID

Budascoop, de podiumzalen 1 en 2, en de studio’s in Budatoren (behalve de toiletten) zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In Budascoop kan je gratis gebruikmaken van de vestiaire. Assistentiehonden die jouw bezoek begeleiden zijn toegestaan. In zaal 1 kan je gebruikmaken van audio-ondersteuning via je hoortoestellen en smartphone via de app ‘MobileConnect’ van Sennheiser. In de genderneutrale toiletten van Budascoop kan je gratis gebruikmaken van menstruatieproducten. Het aanwezige personeel staat altijd voor je klaar om te helpen indien nodig. Lees hier alles over toegankelijkheid in kunstencentrum BUDA.

Heb je een specifieke vraag? Mail dan naar info@buda.be of bel naar +32 56 22 10 01.

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda