Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Praktische info Almost Summer festival

Budascoop
Budatoren
BK6
Oranjerie
Oranjerie
Tuin BK6
Tuin BK6

OVERZICHT FESTIVAL

AS timetable

Download de timetable hier.


TICKETS

Tickets reserveer je online via de webpagina van de voorstelling. Het tarief is steeds duidelijk vermeld op de webpagina. Heb je vragen of problemen bij het boeken van je tickets? Bel dan naar 056 22 10 01 of mail info@buda.be

Welkom met UiTPAS op Almost Summer festival! Als je recht hebt op het UiTPAS kansentarief, ga je aan 20% van de standaardprijs naar de voorstellingen. Alle voorstellingen (met uitzondering van Farm Fatale van Philippe Quesne) zijn toegankelijk met de UiTPAS en groepspas. Tickets reserveren met UiTPAS kan online. Neem zeker je UiTPAS mee op de dag van de voorstelling.

Voor amper €15 naar alle Almost Summer festival voorstellingen?
Dat kan met het CUBO abonnement. Alle voorstellingen (met uitzondering van Farm Fatale van Philippe Quesne) zijn inbegrepen in het CUBO abonnement. Meer info op onze CUBO pagina.

Tickets voor artiesten en professionelen zijn €6.


LOCATIES & BEREIKBAARHEID

Met de trein
Budascoop ligt op 10 minuten wandelen van het station in Kortrijk.
Treinuren en tickets
Route station – Budascoop

Met de fiets
Jouw fiets parkeren kan in de fietsenstalling links van de ingang van Budascoop. Er zijn lockers in Budascoop waar je je plooifiets in kwijt kan.

Met de auto
Jouw auto parkeren kan op parking Broeltorens, IJzerkaai 16 Kortrijk. Vanaf de parking is het 2 minuten wandelen naar Budascoop.

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Brussel-Zaventem, Oostende en Charleroi.

GOOGLE MAPS


ETEN & DRINKEN

In ons Almost Summer café in de tuin van Broelkaai 6 kan je elke dag genieten van een fris drankje en een verse, veggie maaltijd. Het is dé plaats om even tot rust te komen, bij te praten over de voorstelling, kunstenaars te ontmoeten en te dansen onder de bomen.

In ons infopunt in het café kan je terecht met al je vragen over het festival en ticketing.


OVERNACHTEN

The Market by Parkhotel
Graanmarkt 6, 8500 Kortrijk
Comfortabel hotel met alle basisnoden in het hart van de stad. Slechts op 7 minuten stappen van kunstencentrum BUDA en het station van Kortrijk. Prijzen vanaf €68,00 (city tax niet ingebrepen 1,90 EUR/ persoon / nacht)
Reserveren via mail: info@themarkethotel.be
website

Hotel Damier
Grote Markt 41, 8500 Kortrijk
Een charmant viersterrenhotel, gelegen op de Grote Markt in Kortrijk. Op slechts 5 minuten stappen van BUDA. Een stijlvol hotel waar de prijzen iets hoger liggen en ook sterk variëren afhankelijk van de kamer en de periode waarin je boekt.
Reserveren via mail: info@hoteldamier.be
website

Hostel Groeninghe
Passionistenlaan 1A, 8500 Kortrijk
Hostel Groeninghe is een goekopere optie. Deze hostel ligt op twintig minuten wandelen van BUDA, is basic, maar proper. Elke kamer heeft z’n eigen badkamer. Single kamers vanaf  51,50 EUR / nacht Twin kamers vanaf 33,60 EUR / night. Ontbijt inbegrepen.
Reserveren via mail: kortrijk@vjh.be
website

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda