Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Ana Laura Lozza & Bárbara Hang (AR/IT)

Commitment

Commitment onderzoekt de ervaring van toewijding als een radicale relationele staat door middel van verschillende choreografische materialen. Door het onderzoek te verankeren in de formaliteit van lijnen in de ruimte, zullen de choreografen samen met medewerkers het territorium tussen het bekende en het onbekende bewonen en spelen met de spanning tussen tradities en nieuwe paden. Tijdens de residentie bij BUDA zullen de kunstenaars het choreografisch materiaal voor het stuk verder ontwikkelen.

Website

A Production by Ana Laura Lozza & Bárbara Hang/Acá No Hay Delivery. Cooperation partners: Kunstencentrum BUDA Kortrijk, Künstlerhaus Faktor e.V. Hamburg und Lichthof Theater Hamburg. Funded by Freie und Hansestadt Hamburg, Behörde für Kultur und Medien und die Hamburgische Kulturstiftung. With friendly support by Lake Studios Berlin.
Ana Laura Lozza & Bárbara Hang (AR/IT)

Ana Laura Lozza & Bárbara Hang zijn een duo van podiumkunstenaars. Ze ontwikkelen hun werk in choreografie en dans en bewegen zich transversaal tussen onderwijs, dramaturgie, cureren en schrijven. Ze zien hun artistieke praktijk als een mogelijkheid om nieuwe vormen van gemeenschappelijk bestaan te verbeelden en dichterbij te brengen. Door het activeren en actualiseren van affecten, vragen en verlangens onderzoeken ze de materiële en immateriële dimensies van het lichaam in de ontmoeting met anderen.

In residentie

28 aug 2023 – 08 sep 2023
Budatoren

On tour

05 okt 2023 – 08 okt 2023
Open showing performances at e.V. Faktor Hamburg

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda