Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

CARDELLINI | GONZALEZ

L’Âge d’Or/De Gouden Eeuw

In de trilogie Golden Age stellen kunstenaars Igor Cardellini en Tomas Gonzalez de fundamenten van onze tijd in vraag. Via een ‘rondleiding’ gidsen ze je als een eersteklas toerist langs banken, kantoren en winkelcentra. Het zijn plaatsen die we dagelijks passeren maar die we buiten hun functie weinig aandacht geven. Toch staan deze plekken in het hart van de globalisering. Op basis van de architectuur van deze gebouwen vormen de drie bezoeken een archeologische trilogie voor de huidige tijd, langs de bolwerken van kapitalisme, loonarbeid en consumptie.

Deze participatieve beleving zet jou als bezoeker in het middelpunt, samen met je groepsgenoten. Met elke stap in dit bijzondere bezoek kom je dichter bij de uitzonderlijke discipline die nodig is om een met bladgoud vernist hoogtepunt in de geschiedenis te bereiken.

Voorstellingen tijdens NEXT festival in winkelcentrum K in Kortrijk op 24, 25 en 26 november. Info & tickets.

CARDELLINI | GONZALEZ

In de trilogie Golden Age stellen kunstenaars Igor Cardellini en Tomas Gonzalez de fundamenten van onze tijd in vraag. Via een ‘rondleiding’ gidsen ze je als een eersteklas toerist langs banken, kantoren en winkelcentra. Het zijn plaatsen die we dagelijks passeren maar die we buiten hun functie weinig aandacht geven. Toch staan deze plekken in het hart van de globalisering.

In residentie

31 okt 2022 – 05 nov 2022
Budatoren

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda