Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Jija Sohn (JP/PL/NL/AG/CH)

Landing on Feathers – Rehearsing the Not Yet

Jija Sohn

De eerste week bij BUDA werken ze met Alessio Castelacci aan lichaam en stem, waarbij ze de praktijk van het jammen uitdiepen als een manier om het bewegingsmateriaal te onderzoeken en te verkennen en een niet-lineair verhaal en verhaalvertelling binnen de performance te creëren. De tweede week wijden ze aan de kwestie van zelfzorg/zorg als een praktijk en hoe het de systemen en structuren waarin we leven kan infiltreren en veranderen en onze dagelijkse manier van functioneren kan updaten en bijdragen aan nieuwe manieren van begrijpen.

Jija Sohn (JP/PL/NL/AG/CH)

Landing on Feathers – Rehearsing the Not Yet is een eerste samenwerking, ontstaan vanuit de reflectie op relaties met de ander en manieren van zorg en nabijheid. Na de korte documentaire Landing on Feathers die in de zomer van 2021 werd gemaakt met een team van geëngageerde kunstenaars en verzorgers, was er de wens om het project voort te zetten en uit te breiden. Jija Sohn, Julia Reist en Aleksandra Lemm in samenwerking met Nica Roses en Elmer Kouwenberg, verkennen fysieke en conceptuele benaderingen, dieper kijkend naar de noties van inclusiviteit, vloeibaarheid en compassie binnen relaties met zichzelf en de gemeenschap.

In residentie

02 mei 2022 – 13 mei 2022
Budascoop

On tour

13 mei 2022 – 18 jun 2023
Spring Festival Utrecht, Boulevard Festival Den Bosch, Almost Summer BUDA Kortrijk, Beyond the Blackbox Amsterdam, Feminist Future BUDA Kortrijk
  • Jija Sohn
  • Jija Sohn
  • Jija Sohn
  • Jija Sohn
  • Jija Sohn

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda