Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Marah Haj Hussein (PS)

Anton Lambert (BE)

Language: no problem

Language: No Problem

Marah komt voor een residentie van 2 weken, waar ze verder in haar onderzoek wil gaan. Gedeeltelijk werkt ze met de geluidsontwerper Anton Lambert, waar ze met de verdeling van geluid tussen verschillende speakers experimenteren.

Deze residentie maakt deel uit van reeks residenties waarbij BUDA KASK-studenten ruimte geeft om hun eigen werk te ontwikkelen en daardoor de link tussen opleiding en werkveld te verstevigen.
Marah Haj Hussein (PS)

Marah Haj Hussein (°1998, Palestina) is een Palestijnse danseres en maker die in Antwerpen gevestigd is. Ze studeerde af aan het Koninklijke Conservatorium van Antwerpen met haar dansbachelor. Nu maakt zij haar Master opleiding in Drama af aan het KASK in Gent. In haar eigen werk is ze bezig het concept van moedertaal te ondervragen.

Anton Lambert (BE)

Anton Lambert (°1997, België) is een Brusselse contrabassist en elektronisch muzikant. Hij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar hij in 2022 een Master in Jazz en in 2023 een Master in Live Electronics behaalde. Naast zijn praktijk als contrabassist in verschillende muziekensembles, werkt hij mee aan interdisciplinaire projecten als muzikant en sound designer, begeleidt hij theater- en dansvoorstellingen als live muzikant of creëert hij geluidsinstallaties voor multimedia kunstwerken.

In residentie

11 apr 2023 – 21 apr 2023
Budatoren

On tour

10 mei 2023 – 23 jun 2023
LOD Muziektheater Gent, CAMPO Gent
  • Language: No Problem

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda