Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Shake your Skills #2

Trefwoorden: #
Shake your skills #2

Shake your skills is een grensoverschrijdende samenwerking over artistieke research, ontwikkeling en uitwisseling tussen kunstenaars, onderling, en organisaties. Er wordt collectief gewerkt op de vragen, moeilijkheden en insteken uit de zes verschillende projecten waaraan de kunstenaars aan het werk zijn –  met focus op een niet-hiërarchische overdracht van kennis, uitwisseling van ervaring, praktijk en ontwikkeling van artistieke en technische vaardigheden.

De eerste residentie gaat over dramaturgie en wordt begeleid door Melissa Mabesoone. Benieuwd waar de artiesten momenteel aan werken? Lees mee via deze link.

Met deelname van: Audrey Apers, Egon Schoelynck, Eva Aubigny, Forbon N’Zakimuena, Marah Haj en Sacha Bordes.

Capsule 1 van 27 november t.e.m. 2 december 2023: met Melissa Mabesoone –  en met inbreng van Guillaume Lebrun, Sara Vanderieck, Ismaël Métis, Sarah Théry en Ruben Mardulier.

De tweede residentie focust op scenografie, licht een geluid en wordt begeleid door Henri Emmanuel Doublier, Emese Csornai, Olivier Tirmarche & Mathieu Calmelet

Capsule 2 van 29 april t.e.m. 5 mei 2024: met Emese Csornai, Henri-Emmanuel Doublier, Mathieu Calmelet en Olivier Tirmarche

Met: Melissa Mabesoone (Buren), Lotte Vrancken (detheatermaker), Bram Coeman (Kunstencentrum BUDA), Olivier Tirmarche (Superamas/happynest)

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier!


een project van Happynest/Superamas, detheatermaker en kunstencentrum BUDA – met de steun van de Vlaamse Overheid en de Region Hauts-de-France in het kader van de culturele samenwerking.

   

In residentie

27 nov 2023 – 02 dec 2023
Budascoop & Budatoren
29 apr 2024 – 05 mei 2024
Budascoop

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda