Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Agata Maszkiewicz & Superamas

Zero to Infinity

Zero to Infinity

Op onze schaal zijn wij blind voor de oneindig kleine wereld van de atomen en de immens grote wereld van het heelal. Wij zijn of te groot of te klein, volkomen aangepast aan de specifieke fysieke omstandigheden van ons menselijk bestaan. Maar wat als we even zouden stoppen en de tijd zouden nemen om naar de hemel te staren, om de nacht te proeven en ernaar te luisteren, om de ruimte om ons heen te voelen…
Zero to Infinity, met een ontmoeting/voorstelling in een tuin, wil het menselijk lichaam, zijn schaal en zijn perceptueel systeem in het centrum van een relatiesysteem plaatsen en de duizeling van onze menselijke conditie proeven…

Agata en Superamas hebben elkaar ontmoet en samengewerkt in verschillende projecten, sommige getekend door Superamas, andere door Agata Maszkiewicz. Voor dit nieuwe werkstuk starten ze een nieuwe manier van samenwerking en signeren ze het project samen. Om dit delicate kunstwerk onder de knie te krijgen, nodigden ze enkele van hun dierbare collega’s uit: Teresa Acevedo, Sofie Durnez, Antoine Tirmarche, Henri Emmanuel Doublier & Octave Courtin.

Agata Maszkiewicz & Superamas

Agata Maszkiewicz & Superamas

Agata Maszkiewicz, geboren in Polen, is choreografe, performer en danseres. Ze woont in Frankrijk, in de buurt van Angouleme (Charente). Ze werkt onder meer met het collectief Superamas (You dream, BIG3 happy/end, Casino), Ivana Muller (60 minutes of opportunism) en creëert haar eigen werk.

In BUDA zullen ze tijdens deze vroege junidagen het grootste deel van de tijd repeteren in de schemering, in de tuin, choreografieën, licht, teksten en muziek samenstellen.

In residentie

23 mei 2022 – 04 jun 2022
Budatoren

On tour

13 jun 2022 – 12 jul 2022
La Métive, Playtime festival - Centre Culturelle Jaque Tati
  • Zero to Infinity
  • Zero to Infinity
  • Zero to Infinity

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda