Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Simon Van Schuylenbergh

Ne mosquito pas

i.k.v.: COME CLOSER (15 jaar BUDA)
performance, dans, theater
Duur: 1u40 (vrij in en uit)
Locatie: Tuin Broelkaai 6
Tickets: gratis

CUBO

In Ne mosquito pas bevragen jonge podiumkunstenaars hun eigen verhouding tot succes en falen door aan de slag te gaan met elementen die ze zelf als mislukt ervaren binnen hun praktijk. Ze verwerken ideeën die uiteindelijk nooit het podium haalden. Die deleted scenes uit vorige werken vormen het vertrekpunt voor een korte performance waarin ze een negatieve on(aan)gepaste tweedehandsversie van hun artistieke praktijk opvoeren. Het begeleidende motto daarbij is: “If at first you don’t succeed failure may be your style” (Quentin Crisp).

I fail good!

Spel: Simon Baetens, Sophia Danae Vorvilla, Desiree Cerocien, Loucka Elie Fiagan, Jonathan Franz

Simon Van Schuylenbergh is een Belgische performer wonend en werkend in Brussel. In 2017 studeerde hij af aan de drama opleiding van KASK. In 2019 richtte hij samen met Anna Franziska Jäger en Nathan Ooms het performance platform Ne mosquito pas op. Momenteel speelt hij in Friction van Sophia Rodriguez, GERMAN STAATS THEATER van Rosie Sommers en Micha Goldberg en a revue van Benjamin Abel Meirhaeghe.

Speeldata

  • Concept: Anna Franziska Jäger, Nathan Ooms, Simon Van Schuylenbergh
  • Met de steun van: Artist Commons, Volksroom, de School Van Gaasbeek d e t h e a t e r m a k e r, wpZimmer en Kunstenwerkplaats, wpZimmer, Stad Antwerpen, Vlaamse Gemeenschap Brussel
  • Performers: Simon Baetens, Sophia Danae Vorvilla, Desiree Cerocien, Loucka Elie Fiagan, Jonathan Franz
  • Foto’s: Prendergast Norma

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda