Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Sara Manente (IT/BE) & Marcos Simoes (PT)

Tele-Vision

Tickets: 14 euro (incl. voorstelling Juan Dominquez)
Reserveren: 056/22.10.01 | info@budakortrijk.be | online onderaan
Taal: Engels

De ‘driehoeksverhouding’ tussen de boodschappers, de toeschouwers en de ontvangers/performers zorgt dat de voorstelling op verschillende manieren gelezen en beleefd kan worden.

De afzenders sturen een boodschap; een instructie die door de ontvangers moet uitgevoerd worden. Deze boodschap is enkel zichtbaar voor het publiek. De boodschapper en de ontvanger communiceren ‘telepathisch’ door elkaar aan te kijken. De ontvanger voert de boodschap uit zonder die echt te kennen. De ‘driehoeksverhouding’ tussen de boodschappers, de toeschouwers en de ontvangers/performers zorgt dat de voorstelling op verschillende manieren gelezen en beleefd kan worden. In Tele-vision creëren we collectief betekenis – met geluk en niet-verbale communicatie als instrumenten om iedereen die zich in dit experiment engageert, sterker te maken.

Met Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert en Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters zijn als artistiek onderzoekers verbonden aan KASK & Conservatorium, de School of Arts van HOGENT en howest. Het onderzoeksproject The Futurology of Cooperation wordt gefinancierd door het HOGENT Arts Research Fund.

Speeldata

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda