Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Sara Manente (IT/BE) & Marcos Simoes (PT)

Tele-Vision

Tickets: 14 euro (incl. voorstelling Juan Dominquez)
Reserveren: 056/22.10.01 | info@budakortrijk.be | online onderaan
Taal: Engels

De ‘driehoeksverhouding’ tussen de boodschappers, de toeschouwers en de ontvangers/performers zorgt dat de voorstelling op verschillende manieren gelezen en beleefd kan worden.

De afzenders sturen een boodschap; een instructie die door de ontvangers moet uitgevoerd worden. Deze boodschap is enkel zichtbaar voor het publiek. De boodschapper en de ontvanger communiceren ‘telepathisch’ door elkaar aan te kijken. De ontvanger voert de boodschap uit zonder die echt te kennen. De ‘driehoeksverhouding’ tussen de boodschappers, de toeschouwers en de ontvangers/performers zorgt dat de voorstelling op verschillende manieren gelezen en beleefd kan worden. In Tele-vision creëren we collectief betekenis – met geluk en niet-verbale communicatie als instrumenten om iedereen die zich in dit experiment engageert, sterker te maken.

With Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert and Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters are affiliated as artistic researchers to KASK & Conservatorium, the School of Arts of HOGENT and howest. The research project The Futurology of Cooperation is financed by the HOGENT Arts Research Fund.

Play dates

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda