Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Leslie Mannès & Louise Baduel (BE)

Leslie Mannès & Louise Baduel (BE): Human Decision

Met Human Decision onderzoeken ze de invloed van technologie op ons dagelijks bestaan en de manier waarop we communiceren. Verwacht je aan een simulatieprogramma van de toekomst! Op scene: 4 avatars verglijden in een artificiële wereld. Via hen ervaart het publiek een mogelijke toekomst. Toeschouwers worden 4.0, intelligente, bewust, hypergeconnecteerde wezens…!

Leslie Mannès & Louise Baduel (BE)

Leslie Mannès studeerde hedendaagse dans aan P.A.R.T.S (Brussel) en SEAD (Salzburg), en gradueerde in Performance Arts aan de VUB. Maakte eigen voorstellingen (o.a. ou la brune qui adorait les sardines à l'huilen in 2010), werkte diverse keren samen met Manon Santkin en is lid van het collectief EOR. Ze danste o.a. bij Mossoux-Bonté en werkte voor Ayelen Parolin en Maxence Rey.

Louise studeerde ballet en dans in Cannes, verhuisde naar Brussel voor P.A.R.T.S., speelde ondertussen eigen solo’s in binnen-en buitenland en gradueerde eveneens in  Performance Arts aan de VUB. Ze werkte, danste of creëerde met o.a. Thomas Giry, Lieven Dousselaere, Karen Lambaek en was te zien in werk van Leslie Mannès, N Collectif en Diederik Peeters. Ze werkte als dramaturge, tijdelijk ook in de sociale sector, is ook docent yoga en werkte met Olof Soebech aan een website met Alledaagse Verhalen.

Samen creëerden ze in 2013 (o.a. bij BUDA) System Failure, waarin ze op hilarische wijze onderzochten hoe het theater de toeschouwer exact kan geven wat die wil, aan de hand van computersnufjes en special effects. Ondertussen is System Failure de naam van hun gezelschap en zijn ze aan een opvolger toe.

In residence

23 Aug 2015 – 03 Sep 2015
Budascoop

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda