Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Manah Depauw (BE)

Manah Depauw (BE): Ne prenez plus l’ascenceur, prenez le pouvoir.

In het kader van BUDA VISTA #6 / We Love Radio maakte ze met Quentin Manfroy Ne prenez plus l'ascenceur, prenez le pouvoir. Dat wordt een voorstelling in de vorm van een radio-documentaire, waarin ze hun ervaringen delen over de periode die volgde op hun beslissing om plotsklaps revolutionair te worden.

Een maand lang haalden ze hun geld weg bij de banken, beraamden een politieke moord, hielden zich bezig met sabotage en andere daden van burgerlijke ongehoorzaamheid. Door middel van interviews, fragmenten uit hun logboek, revolutionaire reflecties en de nodige tegenstellingen komen we te weten welke manier ze vonden om het onvermogen te verslaan, financieel te slagen, de liefde te vinden en vooral depressie en schizofrenie te ontlopen….

Manah Depauw (BE)

Manah Depauw (° Luik, 1979) leeft en werkt in Brussel. Ze studeerde Dramatische Kunsten in Luik,  maakte voorstellingen en een radioshow met erotisch-scatologische verhalen, speelde als actrice o.a. bij KVS, Ontroerend Goed en Kris Verdonck en werkte samen met diverse artiesten. Ze creëerde in de BUDA-studio’s de voorbije jaren Johnson & Johnson (2009,  geselecteerd voor Het Theaterfestival), EdenCentral (2010), het in situ-project Animal Brains (2012) voor Kortrijk Congé, King Dom (2013) en in het kader van BUDA VISTA #6 / We Love Radio maakte ze met Quentin Manfroy Ne prenez plus l'ascenceur, prenez le pouvoir.

In residence

22 Feb 2015 – 26 Feb 2015
Budatoren

On tour

25 Feb 2015 – 25 Feb 2015
Budatoren

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda