Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Uriel Barthélémi met Salomon Baneck-Asaro, Sophie Bernado & Link (FR)

Navigating the ruins of the old world

Navigating the ruins of the old world

In BUDA  werken de kunstenaars aan het globale schrijven, om de dramaturgie te verfijnen, en te werken aan de verbanden tussen de verschillende aspecten van de show (dans, muziek en licht) om ze sterker te maken.

Uriel Barthélémi met Salomon Baneck-Asaro, Sophie Bernado & Link (FR)

Uriel Barthélémi is drummer, componist en elektro-akoestisch musicus. Parallel met zijn compositorisch werk in talrijke domeinen van de podiumkunsten sinds 2002, treedt hij op als drummer en uitvoerder voor verschillende projecten.

Sophie Bernado is fagottiste, vocaliste en componiste. Na haar studie aan de CNSM in Parijs, heeft haar unieke praktijk, waarin fagot, stem en elektronica samensmelten, haar het pad doen kruisen met briljante musici als Dominique A., Theo Ceccaldi , Eve Risser, Joce Mienniel , onder anderen.

Salomon Baneck Asaro is danser en choreograaf. Salomon is een van de belangrijkste figuren van de Hip-Hop scene. Hij begon op zeventienjarige leeftijd met dansen in Bretagne en specialiseerde zich in Popping, Breaking en andere rechtopstaande dansgenres, zoals Hip Hop, House, enzovoort.

Link of Link le Neil is een multidisciplinair artiest, danser, componist, schilder en schrijnwerker. Hij is in het bezit van een staatsdiploma en geeft sinds enkele jaren les in hedendaagse dans aan de Manufacture des Arts in Aurillac.

In residence

18 Oct 2021 – 22 Oct 2021

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda