Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Gaëtan Rusquet (FR/BE)

As We Were Moving Ahead Occasionally We Saw Brief Glimpses Of Beauty

Duur: 50′
Tickets: €5

Door het maken van selfies en het ensceneren van zichzelf, verkennen de performers zowel de ruimte als de grenzen tussen de binnenkant en de buitenkant van het lichaam.

Door het maken van selfies en het ensceneren van zichzelf, verkennen de performers zowel de ruimte als de grenzen tussen de binnenkant en de buitenkant van het lichaam. De grenzen van performance, technologie, scenografie en video worden op een speelse manier onscherp gemaakt. Lussystemen en immersieve apparaten worden gebruikt om verschillende materialen, oppervlakken en kruispunten te onderzoeken. Net als in een mantra werken de performers aan een uitgerokken circulaire tijdelijkheid. Wat betekent het om te slikken of te worden ingeslikt door iemand, een gemeenschap, een systeem of een technologie?

With Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert and Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters are affiliated as artistic researchers to KASK & Conservatorium, the School of Arts of HOGENT and howest. The research project The Futurology of Cooperation is financed by the HOGENT Arts Research Fund.

Play dates

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda