Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Sara Manente (IT/BE)

Spectacle #2

Duur: 60’
Tickets: gratis

Spectacle #2 is een dansstuk om te lezen.

Spektacle #2 is een dansstuk om te lezen. Het is het laatste in een reeks van drie boeken. Het dansstuk begint waar of wanneer je het boek begint te lezen: in de trein, op de sofa, aan je bureau of in een theater, een huis of een bibliotheek bijvoorbeeld. Voor de opening van ons nieuwe End of Winter festival zal het boek voor het eerst worden voorgesteld aan een publiek in het bijzijn van de auteur, die de boeken zal signeren en enkele aspecten van het werk zal toelichten.

Spectacle #2 maakt deel uit van een langdurig onderzoek naar de kritische relatie tussen dans en taal vanuit een economisch, poëtisch en performatief oogpunt. Het project bestaat uit drie boeken, een lezing, een film (ook te zien tijdens het festival), een aantal interviews en een online audio-archief.

With Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert and Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters are affiliated as artistic researchers to KASK & Conservatorium, the School of Arts of HOGENT and howest. The research project The Futurology of Cooperation is financed by the HOGENT Arts Research Fund.

Play dates

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda